We geloven in een persoonlijke aanpak

we horen graag je wensen

Onze experts bekijken je huidige website waarbij je aangeeft welke inhoud belangrijk is.

Daarna bepaalt ons algoritme per pagina de relevante zoekwoorden. Alles in overleg natuurlijk en met ruimte voor feedback.

Ook na oplevering blijven we periodiek in gesprek om te checken of alles nog steeds volgens wens verloopt.

Veelgestelde vragen

Wat kost Pandosearch?

Pandosearch is maatwerk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Ons prijsmodel gaat uit van een implementatietraject en daarna een vaste prijs die begint bij 295 euro per website per maand.

Moet ik betalen per zoekopdracht?

Nee, na het implementatietraject bij Pandosearch betaal je een vast bedrag per website per maand. Daarnaast kun je supporturen inkopen. We rekenen dus geen extra kosten per zoekopdracht. Dit houdt de kosten voorspelbaar.

Hoe informeer ik mijn team over de mogelijkheden van Pandosearch?

In ons informatieblad staat op slechts 1 kantje waarom Pandosearch de beste zoekoplossing voor je website is. Deel dit document in je organisatie zodat iedereen op de hoogte is. Download het informatieblad hier.

Hoe kan ik de volgorde van zoekresultaten beïnvloeden?

Daar bestaan binnen Pandosearch verschillende methoden voor, zoals keymatching, boosting en ranking. Je leest er hier meer over.

Moet mijn website aangepast worden?

Nee, Pandosearch regelt de hele implementatie en je website hoeft niet te worden gewijzigd. Onze software indexeert alle content op je website automatisch en zorgt ervoor dat deze via je zoekbalk vindbaar wordt.

Hoe ziet het inkooptraject eruit?

Ook hierin werken we op maat. Het offertetraject houden we eenvoudig: we kijken naar hoeveel zoekmachines er nodig zijn en bepalen de implementatiekosten. Daarna gaan we in overleg aan de slag en na de eerste oplevering is er ruimte voor feedback, zodat we uiteindelijk precies opleveren wat je website nodig heeft.

Is Pandosearch geschikt voor e-commerce sites?

Dat hangt er vanaf. Pandosearch is gespecialiseerd in tekstuele content, dus als de productpagina's veel tekst bevatten is Pandosearch een goede oplossing.

Wat is een "pando" eigenlijk?

Onze naam is niet Pandasearch en met panda's hebben we ook weinig van doen. Nee, Pando is een kolonie bomen (ook wel de Trembling Giant genoemd) met een enorm ondergronds wortelsysteem, waardoor alle bomen gezamenlijk één organisme vormen. Pando is daarmee het zwaarste en oudste organisme ter wereld.

Voldoet Pandosearch aan de eisen van GDPR/AVG?

Ja. De GDPR (AVG) gaat over persoonsgegevens. Pandosearch verwerkt meestal alleen informatie van publieke websites, waardoor er niet of nauwelijks vertrouwelijke persooonsgegevens zijn. Als dit wel zo is, werken wij met verwerkersovereenkomsten.

Is Pandosearch ISO 27001 gecertificeerd?

Ja en nee. Ja, omdat al onze data in gecertificeerde datacenters staat opgeslagen. Nee, omdat wij zelf formeel niet ISO 27001 gecertificeerd zijn. Reden hiervoor is dat wij weinig vertrouwelijke klantgegevens verwerken, waardoor dit tot nu toe nog niet noodzakelijk is gebleken voor onze klanten. Waar nodig bieden wij (extra) beveiligingsopties op maat voor onze klanten.

Meer weten over het verbeteren van je zoekfunctie?

Plan een gratis demo

Onze experts maken een vrijblijvend testrapport over je zoekfunctie en laten je zien wat je kunt verbeteren.
Neem contact op