– onze werkwijze –

Zoekwerk is maatwerk

Met een enthousiast team werken we al meer dan 12 jaar aan zoektechnologie. Dat doen we met passie en persoonlijke aandacht voor onze klanten. Zo stap je zorgeloos over naar Pandosearch.
Smiley

Onze werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze experts bekijken je huidige website waarbij je aangeeft welke inhoud belangrijk is. Daarna bepaalt ons algoritme per pagina de relevante zoekwoorden. Alles in overleg natuurlijk en met ruimte voor feedback. Ook na oplevering blijven we periodiek in gesprek om te checken of alles nog steeds volgens wens verloopt.

Veelgestelde vragen

Wat kost Pandosearch?

Pandosearch is maatwerk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te bepalen. Ons prijsmodel gaat uit van een implementatietraject en daarna een vaste prijs die begint bij 295 euro per website per maand.

Moet ik betalen per zoekopdracht?

Nee, na het implementatietraject bij Pandosearch betaal je een vast bedrag per website per maand. Daarnaast kun je supporturen inkopen. We rekenen dus geen extra kosten per zoekopdracht. Dit houdt de kosten voorspelbaar.

Hoe informeer ik mijn team over de mogelijkheden van Pandosearch?

In ons informatieblad staat op slechts 1 kantje waarom Pandosearch de beste zoekoplossing voor je website is. Deel dit document in je organisatie zodat iedereen op de hoogte is. Download het informatieblad hier.

Hoe kan ik de volgorde van de zoekresultaten beïnvloeden?

Daar bestaan binnen Pandosearch verschillende methoden voor, zoals keymatching, boosting en ranking. Je leest er hier meer over.

Moet mijn website aangepast worden?

Nee, Pandosearch regelt de hele implementatie en je website hoeft niet te worden gewijzigd. Onze software indexeert alle content op je website automatisch en zorgt ervoor dat deze via je zoekbalk vindbaar wordt.

Hoe ziet het inkooptraject eruit?

Ook hierin werken we op maat. Het offertetraject houden we eenvoudig: we kijken naar hoeveel zoekmachines er nodig zijn en bepalen de implementatiekosten. Daarna gaan we in overleg aan de slag en na de eerste oplevering is er ruimte voor feedback, zodat we uiteindelijk precies opleveren wat je website nodig heeft.

Is Pandosearch geschikt voor e-commerce sites?

Dat hangt er vanaf. Pandosearch is gespecialiseerd in tekstuele content, dus als de productpagina's veel tekst bevatten is Pandosearch een goede oplossing.

Wat is een Pando eigenlijk? 

Onze naam is niet Pandasearch en met panda's hebben we ook weinig van doen. Nee, Pando is een kolonie bomen (ook wel de Trembling Giant genoemd) met een enorm ondergronds wortelsysteem, waardoor alle bomen gezamenlijk één organisme vormen. Pando is daarmee het zwaarste en oudste organisme ter wereld.
Neem gerust contact op als je andere vragen hebt.
– over pandosearch –
2000
Oprichting Enrise in Amersfoort, een digital agency gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken
2007
Oprichting Matchminds, specialist in zoektechnologie
2013
Enrise neemt Matchminds over en integreert de kennis in haar organisatie
2016
Enrise wint met Pandosearch een award voor beste searchtechnologie
2018
Team Matchminds wordt omgedoopt tot Team Pandosearch. Het product wordt steeds verder uitgebouwd.
2022
Pandosearch wordt een zelfstandig bedrijf om zich volledig te richten op de ontwikkeling van zoektechnologie, maar blijft wel nauw met Enrise samenwerken.
Enrise logo

Partnership met Enrise

Pandosearch is volwassen geworden onder de vlag van Enrise, een digital agency uit Amersfoort, gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken. Ook na de verzelfstandiging blijven Pandosearch en Enrise nauw samenwerken.

→ Lees meer over Enrise & Pandosearch

Meer weten? Plan vrijblijvend een demo. We denken graag mee.