Card with a search bar where real-time search is illustrted

Real-time search

Zoeken terwijl je typt

Bezoekers hoeven maar een paar letters te typen om direct zoekresultaten te zien. Razendsnel, gericht en uitermate precies. Zo leid je ze eenvoudig naar dat ene antwoord op die servicevraag, of informatie over een dienst of product.
Card image with a bar graph

Analytics & rapportage

Real-time inzicht

Beter zoeken begint bij inzicht. Want als je weet waar je bezoekers naar zoeken, kun je daar met je content op inspelen. Pandosearch geeft je de rapportages in analytics om je informatievoorziening perfect op je bezoekers af te stemmen.

Boosting & keymatching

Boost zoekresultaten

Boosting betekent dat je selectief content markeert als belangrijk. Zo bepaal je zelf welke content hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit is bijvoorbeeld handig om landingpages met veel tekst omhoog te stuwen of om extra nadruk te leggen op dat ene artikel waarin belangrijke informatie staat.
Card image with a search bar where certain search results have been boosted to the top

PDF search

Zoek in PDF-documenten

Laaat bezoekers de inhoud van PDF-documenten doorzoeken die op je website beschikbaar zijn. In de zoekresultaten verschijnen alleen de relevante PDF-documenten. Dit is goed te combineren met een filter-functie, waarbij bezoekers bijvoorbeeld op zoek zijn naar brochures over een specifek onderwerp.
Image of a search bar where PDF search is illustrated

Spellingscorrectie, auto-complete, suggesties & synoniemen

Help je bezoekers vanaf het moment dat ze de eerste letter in de zoekbalk intypen. Pandosearch suggereert zoektermen, corrigeert spelfouten, en weet het zelfs als de bezoeker eigenlijk iets anders bedoelt.
Card with a search bar where the search query contains a spellings mistake, which is corrected in the search results
Spellingscorrectie. Zoeken op cnotact geeft de suggestie Bedoelde u 'contact'?
Synoniemen voor zoektermen die hetzelfde betekenen. De zoektermen training en cursus geven bijvoorbeeld dezelfde zoekresultaten.
Zoeksuggesties gebaseerd op wat de bezoeker intypt: hyp suggereert bijvoorbeeld hypotheekrente.
Card with a search bar where keyword research is illustrated.

Highlighting

Markeer zoektermen

De zoekterm wordt in de zoekresultaten zichtbaar gemaakt door deze te markeren met bijvoorbeeld een uitgelichte kleur. Je kunt dit zelf stylen in de huisstijl van je website.
Card with a search bar where search filters are illustrated

Facetten & filters

Categoriseer content

Facetten en filters reduceren de hoeveelheid zoekresultaten dynamisch op één of meer eigenschappen. Klinkt ingewikkeld maar zorgt juist voor betere zoekresultaten. Onze zoekspecialisten helpen je graag.

Admin Panel

In het Admin Panel beheer je zelf de Pandosearch zoekfunctionaliteit. Naast de rapportages en informatie over de crawlers kun je zien welke content geindexeerd is en kun je de synoniemen beheren.

Meerdere crawlers

Voor complexe websites is het soms vereist om meerdere crawlers te laten lopen, zodat alle content real-time en dus continu geïndexeerd wordt. Zo vinden bezoekers altijd de meest actuele content in de zoekresultaten.

Niet-publieke URL's

Soms bestaat de wens om niet-publieke URL's toch zichtbaar te maken in de zoekresultaten. Pandoseach voegt desgewenst meta-data toe aan content om de vindbaarheid te vergroten.

Meer weten over het verbeteren van je zoekfunctie?

Plan een gratis demo

Onze experts maken een vrijblijvend testrapport over je zoekfunctie en laten je zien wat je kunt verbeteren.
Neem contact op