– oplossing –

Razendsnel zoeken met onze bekroonde zoekfunctie

Onze award-winning zoekoplossing zit boordevol handige features om je bezoekers te helpen zoeken op je website. Pandosearch verwerkt meer dan 68 miljoen zoekopdrachten per jaar voor haar klanten.
Pandosearch zoekbalk met zoekresultaten

Zoekresultaat tijdens het typen

Bezoekers hoeven maar een paar letters te typen om direct al zoekresultaten en zoeksuggesties te zien in de zoekbalk. Razendsnel, gericht en uitermate precies. Zo leid je ze eenvoudig naar dat ene antwoord op die servicevraag, of informatie over een dienst of product.

Boosting van zoekresultaten

Boosting betekent dat je selectief content markeert als belangrijk. Zo bepaal je zelf welke content hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit is bijvoorbeeld handig om landingpages met veel tekst omhoog te stuwen of om extra nadruk te leggen op dat ene artikel waarin belangrijke informatie staat.
Orange Rocket Icon
Orange Chart Icon

Realtime rapportage en analytics

Beter zoeken begint bij inzicht. Want als je weet waar je bezoekers naar zoeken, kun je daar met je content op inspelen. Het Admin Panel van Pandosearch geeft je de rapportages in analytics om je informatievoorziening perfect op je bezoekers af te stemmen.

NL bedrijf maar we doorzoeken graag meertalige websites

We zijn een Nederlands bedrijf met een Nederlandstalige helpdesk, maar we helpen je natuurlijk graag om je complexe meertalige website doorzoekbaar te maken. Al je multi-language content wordt vindbaar via dezelfde zoekbalk.
Orange Language Icon
Orange Pen Icon

Auto-complete, suggesties, synoniemen en spellingcorrectie

Help je bezoekers al op het moment dat ze de eerste letter in de zoekbalk typen. Pandosearch suggereert de zoekterm, corrigeert fouten en weet zelfs dat de bezoeker eigenlijk iets anders bedoelt.
Orange Check Icon
Controle met spellingscorrectie. Bijvoorbeeld: Pandosaerch geeft de suggestie Bedoelde u: Pandosearch?
Orange Check Icon
Synoniemen voor zoektermen die hetzelfde betekenen. Bijvoorbeeld: zoeken naar verzekering en assurantie geeft hetzelfde zoekresultaat.
Orange Check Icon
Suggesties en auto-complete op basis van wat bezoekers typen. Bijvooreeld: Pan geeft als suggestie Over Pandosearch.

Admin Panel

In het Admin Panel beheer je zelf de Pandosearch zoekfunctionaliteit. Naast de rapportages en informatie over de crawlers kun je zien welke content geindexeerd is en kun je de synoniemen beheren. Al je multi-language content wordt vindbaar via dezelfde zoekbalk.
Orange Check Icon
Beheer synoniemen en geïndexeerde content.
Orange Check Icon
Bekijk rapportages en crawlers.
Orange Dashboard Icon
Orange Filter Icon

Zoekwoordmarkering

De zoekterm wordt in de zoekresultaten zichtbaar gemaakt door deze te markeren met bijvoorbeeld een uitgelichte kleur. Je kunt dit zelf stylen in de huisstijl van je website.

Facetten en Filters

Facetten en filters reduceren de hoeveelheid zoekresultaten dynamisch op een of meer eigenschappen. Klinkt ingewikkeld maar zorgt juist voor betere zoekresultaten. Onze zoekspecialisten helpen je graag.
Orange Filter Icon
Orange List Icon

Indexeren van niet-publieke URL's en extraheren van content

Soms bestaat de wens om niet-publieke URL's toch zichtbaar te maken in de zoekresultaten. Dat kan! Bovendien voegen we desgewenst meta-data toe aan content om de vindbaarheid te vergroten en zo nodig extraheert Pandosearch zelfs bepaalde gedeelten content om die als losse zoekresultaten vindbaar te maken.

Continue content indexeren met meerdere crawlers

Pandosearch is bij uitstek geschikt voor grote websites met veel tekst en een complexe structuur. Het is dan vaak handig om meerdere crawlers te laten lopen, zodat alle content realtime en dus continu geïndexeerd wordt. Zo vinden je bezoekers altijd je meest actuele content aanbod.
Orange Spider icon

Meer weten? Plan vrijblijvend een demo. We denken graag mee.