VERBETER JE WEBSITE BELEVING MET PANDOSEARCH

Wij geven je advies en verzorgen de maatwerk implementatie tegen een eenmalig tarief. En we bieden je snelle ondersteuning op momenten dat je een expert nodig hebt. De kosten voor Pandosearch berekenen we per site, zonder beperkingen op het aantal geïndexeerde pagina’s of zoekopdrachten. 

Vanaf

249per mnd

1 site
onbeperkt aantal pagina’s
onbeperkt zoeken
e-mailsupport

OFFERTE AANVRAGEN

IMPLEMENTATIE

Pandosearch is maatwerk en volledig toegespitst op jouw wensen en bedrijfsdoelen. Om met Pandosearch te beginnen helpen we je bij de configuratie. We rekenen een eenmalige vergoeding voor het werk dat wij verrichten als we je site(s) aansluiten. We adviseren je graag over de juiste implementatie in een vrijblijvend adviesgesprek.

Basic

495,-

Beantwoord enkele vragen en we maken je site binnen een week doorzoekbaar.
OFFERTE AANVRAGEN

Extended

995,-

Een implementatie precies op maat. We stemmen de features van Pandosearch af op jouw site. Kom je er niet uit? Dan bel of mail je met een van onze search-experts.

OFFERTE AANVRAGEN

Professional

2995,-

Een van onze search-experts komt op bezoek. Hij of zij bespreekt alle opties, features en geeft advies op maat. Na het gesprek zal de search-expert de implementatie begeleiden en je wegwijs maken in het gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

Precies wat je zoekt?

Wil je ook beginnen met Pandosearch? Plan een adviesgesprek in met onze zoekfunctie expert. We bespreken de mogelijkheden, het maatwerk én het support. Eenmaal operationeel houden we met monitoring je zoekfunctie up and running, grijpen we in waar nodig en heb je toegang tot onze experts als je hulp nodig hebt.