“Pandosearch biedt ons goed en persoonlijk advies voor het verbeteren van de zoekfunctie op de website van vodafone.nl en ziggo.nl,” vertelt Reinier Klapwijk. “Ik ben Product Owner op de afdeling Digital van VodafoneZiggo en focus nu samen met mijn team op de website van Ziggo Zakelijk.”

Zoeken op vodafone.nl en ziggo.nl

Bijna iedereen kent VodafoneZiggo en het is dus niet verwonderlijk dat er hoge eisen worden gesteld aan de websites die het bedrijf voor al hun producten en dienstverlening in de lucht houdt. Pandosearch is erg trots dat zij de site search voor de websites van VodafoneZiggo mogelijk mag maken. In deze klantcase vertelt Reinier Klapwijk, product owner bij VodafoneZiggo over de samenwerking met Pandosearch.

Reinier Klapwijk over Pandosearch

Pandosearch biedt mij als Product Owner goed en persoonlijk advies voor het verbeteren van de zoekfunctie op de website van vodafone.nl en ziggo.nl. Ik ben Product Owner op de afdeling Digital van VodafoneZiggo en focus nu samen met mijn team op de website van Ziggo Zakelijk.

Pandosearch indexeert onze site en zorgt ervoor dat alle content die wij belangrijk vinden direct getoond wordt.

Het grootste voordeel is dat je gewoon heel snel komt waar je moet zijn. Dat kan vanuit een commerciële behoefte zijn, denk aan de lancering van een nieuwe IPhone waarbij je direct ziet waar deze besteld kan worden. Maar het kan ook een servicebehoefte zijn.

Wat ik erg fijn vind is de admin module die een tijdje geleden gelanceerd is, waarbij we zelf ook controle hebben over de crawlers en het toevoegen van keywords. Dat geeft heel veel vrijheid. Bijvoorbeeld na het lanceren van een nieuwe campagne, dat je zeker weet dat ook alle nieuwe content geïndexeerd is zodat we daar heel snel op kunnen inspelen. Dat heeft ons heel veel gebracht.

We hebben in het verleden wel wat ingewikkelde vraagstukken gehad, zeker omdat we bezig zijn met de integratie van twee websites naar een nieuw platform. Daarbij merk ik dat er echt goede techneuten aan de kant van Pandosearch zitten, die ook niet bang zijn om te zeggen: “weet je, je kan het op die manier doen, dan heb je het heel snel, maar denk eraan dat het op de lange termijn dit en dit kan veroorzaken.”

En ik merk dat ze het product door en door kennen. Daardoor kunnen ze ook op technisch vlak goed meedenken en geven ze goed advies over hoe we het beste zaken kunnen implementeren.

Is jouw zoekfunctie goed genoeg?

Is de zoekfunctie op jouw website ook goed genoeg? Check het zelf, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over het verbeteren van je zoekfunctie?

Plan een gratis demo

Onze experts maken een vrijblijvend testrapport over je zoekfunctie en laten je zien wat je kunt verbeteren.
Neem contact op