"Pandosearch levert dé zoekfunctie voor websites met veel content." Klinkt eenvoudig en dat is het ook. Maar achter onze oplossing gaat complexe technologie schuil. En zo hoort het natuurlijk ook: wij houden ons bezig met wat we het tofste vinden (zoektechnologie) zodat jij je kunt concentreren op wat jij het beste kan, zoals het aanbieden van de best mogelijke website.

Maar zoals vaker met technisch complexe onderwerpen kan het een uitdaging zijn om dit intern binnen een organisatie op de kaart te zetten. Als je werkzaam bent als content-beheerder, marketeer of IT-manager is het belang van goede site search evident: zonder zoekfunctie is content niet te vinden en komt de content-strategie niet volledig tot z'n recht.

Maar hoe overtuig je de rest van de organisatie van het voordeel van een goede zoekoplossing op je website?

We zullen hier in de toekomst meer over schrijven, maar voor nu hebben we een kort informatieblad gemaakt waar de belangrijkste voordelen van een goede zoekoplossing worden toegelicht.

En gelukkig hebben we niet meer dan één kantje nodig om dit uit te leggen. Zo kun je dit document eenvoudig verspreiden binnen je organisatie, zonder dat het je collega’s te veel tijd kost en breng je het onderwerp site search laagdrempelig onder de aandacht.

Want beter zoeken leidt tot een betere website. Zo eenvoudig is het.

Download hier ons informatieblad.

Meer weten over het verbeteren van je zoekfunctie?

Plan een gratis demo

Onze experts maken een vrijblijvend testrapport over je zoekfunctie en laten je zien wat je kunt verbeteren.
Neem contact op