Arrow up

Zoektechnologie

Pandosearch
Zoektechnologie

1 kantje over beter zoeken

"Pandosearch levert dé zoekfunctie voor websites met veel content." Klinkt eenvoudig en dat is het ook. Maar achter onze oplossing gaat complexe technologie schuil. Lees meer over hoe je de rest van je organisatie overtuigt van het nut van een goede zoekoplossing.

Lees artikel
Pandosearch
Zoektechnologie

Google Site Search Alternatief

Google Site Search, wie kent het nog? Al in 2018 is Google gestopt met het aanbieden van hun zoekoplossing die het mogelijk maakte binnen websites te zoeken naar content. Sinds 2018 is er natuurlijk alleen maar meer content bijgekomen en websites hebben nog steeds behoefte aan een goede search-oplossing om bezoekers naar die content te leiden.

Lees artikel
Pandosearch
Zoektechnologie

Hoe goed is jouw zoekfunctie? Test het zelf!

Veel websites hebben een zoekbalk zodat bezoekers kunnen zoeken naar bepaalde bepaalde content. Vooral bij grote websites met veel content is het cruciaal dat bezoekers snel bij de juiste informatie terecht komen. Een goede zoekfunctie maakt dat mogelijk. Je kunt eenvoudig testen of de zoekfunctie op je website aan de laatste technische eisen voldoet, zodat je bezoekers niet afhaken tijdens het zoeken.

Lees artikel
Pandosearch
Zoektechnologie

Wat een goede zoekfunctie doet voor je klantervaring

De digitale gebruikerservaring, en dan vooral je website, staat centraal in bijna al je processen. Je gebruikers hebben van hun digitale ervaring ook steeds hogere verwachtingen. Je moet dus zorgen dat ze kunnen vinden wat ze zoeken. Als dat via de navigatie niet lukt, heb je een goede zoekfunctie nodig.

Lees artikel
Pandosearch
Zoektechnologie

Businesscase voor een aanvullende search-oplossing

Een goede zoekfunctie op je site zorgt dat je je klanten beter kunt helpen en dat je nuttige data verzamelt. Dat is een verhaal dat vaak met veel enthousiasme begroet wordt. Maar daarna komt meestal de vraag: wat kost zoiets dan? En hoe snel verdienen we dat terug? En maakt het mijn site niet onnodig complex?

Lees artikel
Pandosearch
Zoektechnologie

Je sitezoekmachine als bron van kennis

Je wilt je sitebezoekers zo goed mogelijk helpen, de kosten van klantcontact verlagen en de conversie van je site verhogen. Daarvoor heb je een zoekfunctie nodig die je gebruikers helpt. Maar een zoekfunctie werkt pas echt optimaal als jij achter de schermen kunt meekijken en bijsturen.

Lees artikel

Meer weten? Plan vrijblijvend een demo. We denken graag mee.