Pandosearch logo color

Beter zoeken = betere gebruikerservaring 

De wereld is digitaal. Als bedrijf verkoop je je producten en diensten grotendeels online, waarbij zich steeds meer nieuwe concurrenten melden. Je wil mensen ook graag digitaal zo goed mogelijk helpen. Je website is daarbij je belangrijkste kanaal. Maar kunnen jouw klanten wel vinden wat ze zoeken? 

DOWNLOAD WHITEPAPER

Op je website staan je productinformatie, je kennisbank en – best belangrijk – je conversie- en salespagina’s. Een goede gebruikerservaring op je website zou dus centraal moeten staan in je strategie, maar door de grote hoeveelheid content op je site moet je continu harde keuzes maken. Je kunt niet al je producten en content tegelijk laten zien. Je kunt ook niet in het hoofd van je bezoekers kijken om uit te vinden wat ze zoeken… 

Maar bezoekers die een product of dienst niet kunnen vinden, kunnen het ook niet kopen of gebruiken. En je servicemedewerkers verspillen nog steeds tijd aan antwoorden die gewoon op je website staan en het helpen bij taken die een klant zelf online kan doen, zoals het maken van een afspraak. 

Een goed zoeksysteem laat je in een overzichtelijk dashboard zien waar je gebruikers naar zoeken. En of ze het vinden. Zo kun je je content en je navigatie aanpassen, of zelfs nieuwe producten toevoegen.

Met Pandosearch vinden bezoekers wél wat ze nodig hebben.

Pandosearch is snel en zonder maatwerk uit te rollen en de licentiekosten zijn veel lager dan die van concurrerende oplossingen omdat we werken met open source-technologie. 
Dit is wat Pandosearch jou en je websitebezoekers oplevert: 

  • Betere conversie omdat klanten al je informatie, producten en diensten kunnen vinden 

  • Overzichtelijk datadashboard dat je helpt om je content en navigatie te verbeteren 

  • Features als autocorrect en ‘bedoelde je misschien’-functionaliteit voor nog betere zoekervaring 

  • Gedetailleerde online rapportages met inzichten in wat je sitebezoekers zoeken. En of ze het gevonden hebben 

  • Minder werk voor je klantenservice

Wil je weten hoe een betere zoekfunctie zorgt voor een betere website-ervaring en meer conversie?