Pandosearch logo color

Een betere zoekfunctie, zonder de kosten en het onderhoud 

Je website groeit. Steeds meer verschillende gebruikers zijn op zoek naar content en producten en gebruiken daarvoor de zoekfunctie.

Aan jou als IT’er de taak om te zorgen dat die zoekfunctie goed werkt. Maar dat is nog best ingewikkeld. Een website-zoekfunctie is ingewikkelde technologie.
Voor het implementeren en onderhouden van de software is specialistische kennis nodig, die een gemiddeld websiteteam niet heeft. Toch komt de verantwoordelijkheid voor bouw en beheer van de zoekfunctie meestal bij dat websiteteam terecht. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

De standaard zoekfunctie voldoet niet 

De standaard zoekfunctie van je CMS of e-commercepakket voldoet meestal niet. Ze geven een slechte gebruikerservaring en maken het veel te moeilijke om de juiste content te vinden. Features als spellingscorrectie, autosuggest en autocomplete, het zoeken op synoniemen, het uitlichten van de meest relevante resultaten en het zoeken met facetten en filters ontbreken vaak. Het gevolg: bezoekers verlaten gefrustreerd je site en bellen de helpdesk of zoeken verder op andere sites, waar ze wel vinden wat ze zoeken. 

Zelf bouwen is complex en duur 

Waarom bouw je dan niet zelf een zoekfunctie? Je hebt toch een goed ontwikkelteam zitten? In de praktijk blijkt dit voor veel website-teams lastig. Het bouwen van zoekfunctionaliteit is complex en vereist specialistische kennis, die je misschien extern moet inhuren. Dat maakt het ook meteen een duur project, wat het dan weer moeilijker maakt om er budget voor te krijgen. Er zijn bovendien altijd website-aanpassingen die meer haast lijken te hebben. Het gevolg: bouw en/of onderhoud van je zoekfunctionaliteit staat op je backlog te verpieteren. Ondertussen hebben je sitebezoekers nog steeds iedere dag slechte zoekervaringen. 

Pandosearch: betere zoekresultaten, lagere kosten

Wij hebben Pandosearch ontwikkeld om dit probleem op te lossen, zonder gedoe en tegen een lage prijs. Pandosearch crawlt en indexeert jouw website en zorgt voor een intelligente koppeling van content aan zoekopdrachten van gebruikers. Allemaal zonder eisen te stellen aan jouw site of infrastructuur. Al het werk gebeurt op onze eigen servers. Veilig, schaalbaar, betrouwbaar en zonder lang, complex implementatietraject.  

Snel geïmplementeerd, geen onderhoud 

Een Pandosearch-implementatie is voorbij voordat je het door hebt: 

1. Kennismaking

We komen gratis langs, leren jou, je site en je business kennen en adviseren over hoe Pandosearch je kan helpen. 


2. Implementatie 

Past Pandosearch bij jouw website-uitdaging? Dan starten we een implementatietraject dat meestal een paar weken duurt, voor een fractie van de kosten van een maatwerktraject. 

3. Meteen resultaten 

Tegen vaste lage kosten voor licentie en SLA onderhouden wij je zoekindex, de dashboards met zoekdata en alle benodigde infrastructuur. 

State of the art search, zonder de kosten en de hoofdpijn 

Dit is wat Pandosearch jou en jouw website team oplevert: 

  • State of the art zoekfunctie, zonder complexe software op je eigen omgeving 

  • Nederlandstalige search-specialisten van het Pando-team om je te helpen 

  • Implementatie met minimale impact op jouw team en backlog 

  • Continu aandacht en monitoring voor de gezondheid van je zoekfunctie en proactief onderhoud op basis van een solide SLA 

  • Kostenbesparing op implementatie 

  • Kostenbesparing op operatie, onderhoud en licenties Kostenbesparing op operatie, onderhoud en licenties 

  • Houd je focus op het bouwen aan je site en maak je geen zorgen meer over search 

Wil je weten hoe je een betere zoekfunctie combineert met minder onderhoud en lagere kosten?